Winkel in Aduard


 

 

 

Onze winkel aan de Burgemeester                 Seinenstraat 43 Aduard

 

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in antiek en curiosa, met een grote keuze aan antieke meubelen, schilderijen, beelden, spiegels, klokken, speelgoed, vloerkleden, vintage, brocante, linnenrekken, siertrapjes en tuinbenodigdheden zoals bloembakken.
De linnenrekken,  siertrapjes, en bloembakken worden op authentieke wijze, met de hand gemaakt. Onze collectie nodigt gewoon uit om zelf te bezitten en het in uw eigen huis of tuin te plaatsen zodat dit steeds meer en meer in uw eigen gezellige sfeer komt en u zich helemaal thuis gaat voelen. De linnenrekken zijn op voorraad leverbaar in de afmetingen 1.50 x 1.50 , 1.80 x 1.80 en 1.80 en 2.00 meter.

U kunt op uw gemak rondkijken en als u vragen ergens over heeft, zijn wij gaarne bereidt om deze naar beste weten, zo goed mogelijk te beantwoorden.  Wij zijn geopend op maandag-,dinsdag-,woensdag-vrijdag- en zaterdag middag van 13.00 uur tot 18.00 uur. Kijk voor de actuele openingstijden ook onze Facebooksite

 

Prijzen voor diverse goederen waaronder de linnenrekken vindt u in de webwinkel waar u eventueel ook een bestelling kunt plaatsen. Betalingen kunnen (nog) niet plaats vinden via de webwinkel. U dient daarvoor dan ook contact met ons op te nemen via de mail of telefoon.

 

We kunnen, tegen een kleine vergoeding of andere daarover te maken afspraken,  natuurlijk de bij ons gekochte goederen bij u thuis bezorgen.

Een bezoek aan onze winkel kunt u eventueel combineren met een bezoek aan het Kloostermuseum, aan restaurant “Onder de Linden” (met Michelin ster) of  Hotel Aduard